Já musím hlavně a hlavně chválit. 2.3.2006 se nám v této porodnici narodil ve 35.tt syn Jáchym. Oceňuji výborný profesionální a lidský přístup PA Bc. M. Kameníkové, která nám pomohla přivést syna na svět a měla o nás zájem i po porodu. Byla jsem moc spokojená i s intimitou a vybavením porodního pokoje. Stejně tak musím poděkovat sestřičkám a paní doktorce na oddělení 11 (Intermediální péče), kde Jáchym 5 dní ležel. Sestřičky byly (kromě jedné) moc příjemné.
Jediná výtka padá na stěhování na oddělení 7 a snahu o další stěhování, když už jsem byla jako matka na propuštění a čekala jsem na propuštění syna. I když to vpodstatě chápu, v poodnici jsem nebyla zdaleka sama.
+ Bych se přimlouvala za větší zapojování maminek, které nemůžou mít své dítě na rooming-in do péče o miminko. Připadala jsem si trochu "odstrčeně", když sestřičky udělovaly ostatním maminkám rady, jak se starat o své dítko a mě z toho vynechaly, protože jsem dítě měla u sebe. Člověku je to trochu líto, protože by moc rád to miminko u sebe měl, kdyby to šlo a nemuselo ležet v inkubátoru.
Celkově jsem ale byla rozhodně spokojená a příště nejspíš zase na Obilňák.
Předchozí