Já už jsem tady příspěvek zanechala níže, teď se znovu nad porodnicí zamýšlím, protože bych jednou ráda měla ještě alespoň jedno dítě.A nevím zda znovu zde ve Slaném. Slaný je menší porodnice, je taková rodinná. Ale vyvstávají ve mě teď otázky, zdali by akceptovali mnou napsaný plán porodu, (s mými tužbami) a co třeba epidurál? Jak k němu přistupují?Já jsem se na epidurál ptala, ale prý už bylo podle sestřičky pozdě ho dávat, nevím..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.