Dobrý den,
zkušenost s Vaší nemocnicí je pro mě naprosto příšerná.Poté,co jsem byla u pana "doktora" Ptáčka vyšetřena ohledně mykózy,mě zarazilo,že mi vzal stěry na kultivaci,dal nějaké čípky a řekl,že mám příjít,až se mi znovu projeví tento nepříjemný problém.Ani ne po týdnu jsem navštívila Vaši nemocnici v časných raních hodinách,tentokrát ve 4.pochodí-porodnice,s tím,že krvácím mimo termín a přitom beru normálně antikoncepci už druhý týden.Opět ten sám doktor se na mě ani nepodíval,dal mi píchnout injekci,vyfasovala jsem nějaké prášky a šla jsem domů.A zvesela krvácela dále...Asi po 4dnech jsem se tam vrátila,že krvácení neustává a je silnější,tak mě aspoň vyšetřila(ultrazvuk) doktorka Šmídová,která konstatovala,že tam nic nevidí a poslala mě domů s nějakýma dalšíma pilulkama.Po několika dnech užívání těchto prášku,krvácení ustalo a tak,jak mi bylo řečeno,jsem tablety vysadila.Po dvou dnech jsem zase začla silně krvácet,tak jsem se telefonicky ptala doktorky Šmídové,co jako mám dělat teď a bylo mi sděleno,ať si koupím a udělám těhotenský test,který mi posléze vyšel negativní.Na to konto jsem se obrátila na nemocnici v Mělníku,kde nejen,že si mé údaje zapsali pečlivě do karty,ale taky mě vyšetřili a zjistili,že jsem potratila a byla mi provedena kyretáž.Nad postupem vašich ošetřujících lékařů kroutili hlavami.Takže jsem ráda,že jsem našla konečně dobrého gynekologického lékaře a ve Vaši nemocnici si nenechám už ani vytrhnout zub!!!
Předchozí