Přidat odpověď
Vazeni,
dovoluji se pridat do diskuse, i kdyz si mozna myslite, ze do toho "nemam co kecat", kdyz nemam deti. Ono vsak nejde o deti, jde o partnersky vztah.
Nemam radu, jen myslenku, ktera navazuje na Janinu. Ta totiz poukazala na neco jineho - ze problem tak uplne nemusi byt v HA. Treba opravdu ma Milanova zena trauma z detstvi, prosla puritanskou vychovou. Ma v hlave "zavorku", jenz ji brani v prozivani tak prijemnych aktivit, k jakym patri uz samotne mazleni a tuleni se, o sexu nemluve.
Obdivuji Milana, s jakou trpelivosti a neznosti vse snasi. Byla bych jeste schopna pochopit, ze se jeho zena nechce casto milovat. Ale nejde mi na rozum, ze ani nepotrebuje citit jeho blizkost (nepocitaje soup opery bezici v TV).
Mozna to samotnou Milanovu zenu take trapi. Nebo naopak si to ani neuvedomuje, ze by po mazleni mohl touzit. Jak jiz zde bylo mnohokrat receno, chce to si o tom otevrene popovidat. Je to kolikrat tezke, ale snad jedno z nejschudnejsich reseni.
Napadlo me, jaci byli jeji rodicove, jaky doma videla vzor. Byli na sebe mili? Libali se pred ni? Nebo byli chladni a odmereni, odsud posud. Podle prikladu svych rodicu se clovek chova ve svem vlastnim zivote.
Milane, drzim Vam a Vasi manzelce palce. Tak ohleduplneho muze jako jste Vy by mohla lecktera zena zavidet.
Předchozí