Jsem teprve v 6. měsíci, ale už hledám vhodnou porodnici. Jako každá nastávající maminka mám velký strach, a proto chci mít jistotu, že bude o mě a miminko dobře postaráno. Poslední dobou mě však zaráží přístup a nemoderní přístup fakultní nemocnice v Olomouci. Jak je možné, že ve Šternberku se může rodit v různých polohách a v Olomouci jen v polosedě? A jak je možné, že v tak velké porodnici jsou pouze dvě sprchy, to je opravdu nedostačující. Vždyť se tam maminky musí vyložené "prát" o místo, ne? Už teď mám strach tam jít porodit. Jsou mé obavy oprávněné? Prosím maminky o své zkušenosti. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.