Ahoj Sarko, v HB porodnici jsem rodila v breznu a dle mych vlastnich zkusenosti muzu rict, ze porodnicky personal je celkem benevolentni k vyberu polohy pri porodu. Ja jsem teda rodila v klasicke poloze, ale prvni dobu porodni jsem stravila snad ve vsech moznych polohach :o))) V tomto byl personal opravdu velice chapavy a vstricny. Pred porodem jsem ale byla upozornena na to, ze brodska porodnice JE zarizena na to,aby maminka mohla rodit v libovolne poloze ( i kdyz asi radsi vidi klasiku). Znama porodila u zebrin, z doslechu jsem slysela, ze se tam rodilo i v kleku na posteli. Takze asi neni nutne jit stuj co stuj primo na porodni kreslo. Z me vlastni zkusenosti ale tuto polohu doporucuji. Rodi se tam v polosedu pololehu, kreslo je dost moderni a prizpusobene pohodli maminky. Alespon me se tam rodilo moc dobre!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.