| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

To je pravda. Jsem sice pro trochu te diskretnosti, ale kdyz to nejde jinak, tak klidne kdekoliv. Ale az kdyz neni vyzbyti. Ale to myslim dela vetsina maminek, i kdyz znam take nektere, ktere vystrci prs kdekoliv i kdyz by moznost uklidit se do vedlejsi mistnosti nebo aspon se otocit ke zdi byla. Ale kazdy to asi vidi jinak. kazdopadne je fakt, ze kojenim na verejnosti nikomu neuskodim krome mozna nejakeho toho poboureni, ale to snad poskodi leda nervovy system, ze se nekdo nastve :-)) Zato koureni, to uz je jina. Musim rici, ze ted, kdyz jsem tehotna, tak se mi z koure zveda i zaludek a vzhledem k tomu, ze denne jezdim do prace, je to nekdy docela drsne. Na kazdem nastupnim mustku nekdo kouri. Brr. Bohuzel koureni je v dnesni dobe asi jeste prilis moderni na to, aby nekdo bral ohledy na nekuraky. Tak snad pozdeji. Kacka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.