Já si vcelku nemám nač stěžovat,rodila jsem císařským řezem, na který jsem už byla připravena od svého gynekologa (mimi koncem pánevním), personál byl milý, ochotný, dokonce paní doktorka Ballková mě přijímala s úsměvem (asi jsem měla štěstí).S dětskými sestrami také žádný problém nebyl, velmi mi pomáhaly s přikládáním malé k prsu, když jsem ještě ležela na kapačkách.Dokonce mi ji donesly na pokoj ještě tu noc, ikdyž jsem byla převezena ze sálu kolem půlnoci. Taky bylo milé, že směl manžel být s dcerkou, když ji omývaly a oblékaly na dětském oddělení, kde si ji potom dostatečně užil a pochoval. Přesto všechno bych při druhém miminku chtěla zkusit porodnici jinou. Dost mi totiž nevyhovovalo sociální zařízení, pro oddělení dvě sprchy, které byly neustále obsazené a navíc se zde netopilo.Také je velkou nevýhodou porodnice, že vůbec nevychází vstříc alternativním metodám, ať už je to lázeň v 1. době porodní, nebo např. polohovací porodní lůžko, aromaterapie,trochu barevněji vybavená oddělení...atd.Stačilo by málo a určitě by v Hradci přicházelo na svět více dětí, přestože jich ani teď není málo.
Předchozí