Dobrý den, tak jsem po přečtení vašeho článku zůstala šokovaná přístupem vaší oční lékařky. Mladší syn Adam kterému je 11měsíců šilhá, tak jsem se domluvila s dětskou lékařkou na vyšetření u očního lékaře. Ikdyž mi říkala ať počkáme do roku. Po vcelku jednoduchém vyšetření- tři dny před vyšetřením jsme rozkapávaly oči atropinem- nám sdělil, že na jedno oko je syn dalekozraký má na něm 5 až 6 dioptrií. S léčbou začneme za tři měsíce a to tak že střídavě budeme dávat okluzor na jedno i druhé oko. Zároveň nám řekl, že by to chtělo co nejdříve naučit malého na brýlky. Prý se to dnes úspěšně léčí a nejdůležitější je předejít tupozrakosti, se kterou se po 8 roce už nedá nic dělat. Budeme muset být důslední a trpělivý. Pan doktor byl vstřícný a milý a ikdyž malý příliš nespolupracoval měl s námi trpělivost. Tak nezbývá mi nic jiného než vám poradit změnu očního lékaře a popřát vám více štěstí. Rozhodně se nenechat odbýt. S pozdravem Šárka Horňáková
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.