Krasny den holky!To co tady ctu mi vychazi primo ze srdicka a z duse.Taky jsem byla uz tehotna pred rokem a pul,ale bohuzel jsem potratila.Od te doby se nam stale nedari.Vyzkousela jsem i Veruncinu metodu uz nekolikrat a stale se nedari.Take porad myslim na to,ze tento mesic se to preci uz musi podarit a ono nic. Ale postupem casu jsem snad malinko otupelejsi,je to totiz hodne unavne porad plakat nebo si zoufat.Kdyz se to povedlo jednou,tak verime s manzelem,ze se to podari i podruhe.V sobotu uvidim,jestli treba naaahodou tento mesic....?!Jinak jdu pristi tyden ke svemu doktorovi a doufam,ze uz me konecne posle na vysetreni at vim kde je chyba.Mam z toho malinko obavy,ale co bych pro miminko neudelala?! Mejte se krasne a moc na vas myslim at se vse podari podle vasich predstav. Jsem rada,ze tyto stranky existuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.