Ahoj holky, jsem na tom podobne. Jeste take nemam vsechno nachystane, a asi to uz ani do Vanoc nestihnu. Vybavicku vyperu asi az v lednu. Ted nestiham s Vanocema. Chtela jsem upect par cukrovi a tak z toho stani u trouby mne pekne boli zada, nejhorsi je kdyz si chci odpocnout a lehnu si, tak mam pocit, ze uz se nezvednu. Jeste nemam ani vsechny darky co bych potrebovala a zitra mne ke vsemu ceka navsteva u zubare, takze jsem uz od nedele nervozni. Uz bych si prala aby byl Stedry den a byl vsechen ten shon za mnou. Taky musite mit razitko od zubare v prukazce ??? nebo tak stresuji jenom mne ?? Radka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.