Petro, děkuji za příspěvek. Uvažuji o této porodnici, ale nevím (zatím jsem tam nebyla osobně), jak je to aktuálně v této porodnici s možností přítomnosti otce po celou I. dobu porodní a po porodu na sále i příp. na nadstandardním pokoji. Dále bych se chtěla zeptat, zda porodníci zde "tlačí" na urychlení porodu a nebo nechají porod jít bez rutinních zásahů, i když by trval déle (jsem prvorodička). Také bych se chtěla zeptat, i přes odpovědi porodnice před příspěvky, zda je dostupné rodit v jiné poloze než na "stole do kopečku". Díky moc za odpověď. Možná mě napadne ještě nějaká otázka. Dana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.