Ahoj, u nás nadělil Ježíšek :o) aktovku. Takovou docela dobrou šedou s motorkou a oranžovou kapsou. Je tam i krabička na sváču a láhev na pití. Snad bude dobrá. V Praze prý víc frčí batohy, ale mně je to fuk. Chtěla jsem hlavně něco s odrazkama, aby byl vidět za tmy a šera.To batohy moc neměly. Jinak jak píšeš o skloubení vyzvedávání syna a dcery, tak to jsem nedávno taky řešila a nevyřešila :o)). Řekla jsem si, že to nechám na situaci a ono to snad nějak dopadne... Zdravím do Brna, taky už máte konečně jaro ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.