Mila Pavlo, ja jsem pribrala uz 15 kg a uz si pripadam jako hrosik. Do schodu funim a vecer mne boli zada. S zebry to neni tak hrozne, ale kdyz sedim tak dost casto citim, jak mi mimco kopne do kosti. Budeme mit asi holcicku. Teda aspon nam to dvakrat rekli na ultrazvuku, ale clovek nikdy nevi. Abysme potom nejeli s klucinou v ruzovych obleckach. V patek mame jit na kontrolu a jeste musime zvladnout toho zubare :-( Mam ze zubaru desnej strach, takze uz bych to chtela mit za sebou a uzivat si vanoc. Radka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.