Ahoj všechny snažilky, potřebuju poradit jestli má někdo zkušenosti s měřením bazální teploty.Četla jsem, že pokud teplota před menstruací neklesá pod 37C tedy je vyšší jak 37 a více, je to jeden ze znaků těhotenství.Jak jsem říkala snažíme se s manžílkem sice jen 4 měsíce ale mě to připadá jako věčnost.Přijdu si jak blázen protože týden před tou nechtěně očekávanou mrchou si zkouším těhotenský test ačkoliv vím že není možné v tuto dobu něco rozpoznat.Výsledek snženíčka bych se měla dozvědět tento víkend, tak dám potom vědět.Všem vám holky držím palečky a strašně se bojím víkendu.Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.