Milá Radko,jsi můj člověk,jsem taky už docela nervózní.Něco sice na mimi už máme-kočárek,postýlku,fusak,zavinovačky,nějaké oblečení,ale stejně toho ještě dost chybí.Pořád šílím,že to nestihnu,že porodím a nebudu mít na malé nic připravený.Jsem nezmar,takže vypejkám cukroví,nedala jsem si říct a pomoc mojí maminy odmítla,že to v pohodě zvládnu.No,zvládám to,ale chvíli stojím,začnou bolet záda,tak si sednu,mimi začne boxovat do žeber,mezitím musím xkrát na záchod,takže pomáhá i přítel.Dárky taky všechny ještě nemáme.Dneska chci vyrazit do města a pořídit všechno,co nám ještě chybí,proto bych se ráda zeptala,jakou chceš používat dětskou kosmetiku?Doktor mi taky moc na klidu nepřidává.Podle utz ve 31 týdnu jsme byli na konci 32 a dnes říkal,že to vypadá opravdu konec 34 týdne.Svátky si chci užít v klidu a pohodě,takže prát začnu po Vánocích,ale nejdřív musím mít co prát....Taky se už konečně musíme přihlásit na předporodní kurzy,po Vánocích si taky už raději připravím tašku.To zase řeším,jaké jednorázovky si mám koupit-teda ne pro sebe...U nás to vypadá na kluka,říkal nám to jeden velký odborník na utz,dokonce říkal,že chlapeček má "velkýho pindíka",ukázal nám ho i na utz,který máme natočený.Moje bříško je pěkně hranaté,jako bych nenosila miminko,ale hrnec.A od začátku těhotenství cítím kluka.Tak uvidíme...Tak jsem se nějak rozpovídala,jinak Ti i všem ostatním přeju,abyste to předvánoční šílenství v klidu přežily.
Předchozí