Ahoj holky!
Moc jsem se nasmála, jak Petra píše, že má bříško, jako když nosí hrnec. Moje břicho zase vypadá jako když jsem spolkla trojúhelník (mám hrozně vystouplý pupík, takže to ten vzhled trojúhelníku ještě umocňuje). Připadá mi, že jsem moc nepopraskala, protože při druhým miminku jsem popraskala docela dost, takže to teď už nepoznám, co je nové a co staré. Podle ultrazvuku to vypadá, že budeme mít chlapečka. Ale vzhledem k tomu, že první těhotenství jsem prožila skoro se 100% pocitem, že je to kluk (dokonce jsem tak bříško i oslovovala), a pak se nám narodila Katynka, tak teď je to pro mě zatím prostě miminko a počkám si do února. V sobotu jsem koupila v Makru trojbalení Pampersek, byly u toho ubrousky a hračka, ale jak už jsem z toho dávno vypadla, ani netuším, jestli to byla tak výhodná koupě nebo ne. Teď jsem si vzpomněla, při minulým těhotenství jsem 14 dní před porodem měla tak šílený hemoroidy, že jsem nemohla vůbec sedět. Nemáte některá zkušenost, jak tomu předejít? Doktor mi řekl, že k tomu mám dispozice, a že to nijak neovlivním. Ale mám z toho docela strach, protože ta bolest byla opravdu veliká. Mějte se hezky, užívejte si předvánoční čas!
Ahoj Pavla
Předchozí