rodila jsem v roce 2004 a byloto STRAŠNÉ!!!Po celou dobu těhotenstvi jsem neměla žádné problémi.Na přijmu byla sestra nepříjemná, otravená.porot mi vyvolávali.když jsem dostala bolesti tak mi sestra řekla že to nejsou žádné bolesti až když jsem neměla ozvy a začala jsem se dusit ta si mě začali všímat.dali mi kyslik a na sál jsem si musela dojít sama.operoval mě primář.narodil se mi syn ZDRAVÍ.druhý den přišél doktor a řekl mi že mi syn UMÍRÁ.Řekl mi žé má srdeční vadu a že ho vrtulníkem povezou dp Prahy.pocelí týden se mi můj ošetřující dok.vyhibal a nepodávali mi Zprávi o malém.na pokoj mi dali maminku s miminkem STRÁŠNÉ.po týdnu jsem chtěla domu ale našli mi v břiše krev dostávala sem otravu.tak jsem musela ihnet na operaci a ten den šel i můj syn na operaci.oba jsme to zvládli.ale Přístup doktorů hroznej.v praze mi řekli že na tu vadu museli přijít když mi dělali ultrazvuky.malej ma za sebou už dvě operace a ještě jedna nás čeká.nebyt špičkových doktorů v praze tak by syna v pelhřimově ZMAŘILI
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.