Přidat názor k porodnici Nemocnice
Ivo,
Já bydlím v OV, ale pocházím z Třince, mám tam celou rodinu a nyní v lednu se chystám jít do místní porodnice jako dula k porodu. Nemyslím si ale, že by se tato porodnice dala srovnávat s Vrchlabím. Nevím, za čím vy jdete, ale pokud vám jde o přirozený porod, tak ten si tak jednoduše v Třinci neprosadíte. Jedna maminka, která mě kontaktovala coby dulu, nesehnala por. as. k porodu doma a i na mé doporučení šla nakonec rodit do porodnice a to do Třince, byla velmi zklamaná. Naslibovali ji před porodem, že tam mají porodnickou stoličku, že na ní může rodit a nakonec jí na ní nechali sednout jen v první době porodní, což je na prd a jako čtvrtorodička skončila na stole s nohama nahoře a s nástřihem. Aby jí dítě nevzali a mohla ho mít od prvního okamžiku u sebe musela podepsat reverz a vyslechnout si jak je nezodpovědná. Ve Vrchlabí je to samozdřejmostí, že dítě neoddělí ani na 15 minut od maminky. Teď ve Vrchlabí mám po porodu kolegyni a píše mi jednu sms za druhou, jak je to tam úžasné a dětátko, které porodila bez poranění do vody má od porodu slále u sebe. Rozhodně takovou dalekou cestu až z ČB zvažte a nedejte jen na pocity pár mamin, které ani neví, že to jinde jde i jinak. Myslím, že je důležité jít se s tou porodnicí osobně seznámit a závěry dělat dle svého pocitu né z pocitu druhých. Jana
Předchozí