Semmi, děkuji za odpoveď. Na tvůj příspěvek jsem také chtěla napsat v podstatě totéž co Petře, ale odradilo mne, že se mi můj dotaz objevil dvakrát -mou nedůvěrou, že nebyl poprvé odeslán.
Doufala jsem, že se možná ozveš. Půjdu se do porodnice podívat, tak se nebudu příliš vyptávat, popř. potom. Jenom mi prosím tě napiš, pokud je to možné, na koho je dobré se obrátit, kdo by mi byl ochoten se věnovat a promluvit se mnou. Před 14 lety jsem byla operována v oblasti kyčle a stydké kosti, ortopedi přirozený porod nevylučují, bude záviset na porodnících a tak bych se s někým o tom ráda pobavila a také, pokud by to byl někdo, u koho bych rodila, tak by to bylo asi fajn. Můžeš mi ještě vysvětlit, jak je to s tím, že jsi měla doktorku zaplacenou. Chodila jsi k ní do porodnice na vyšetření - monitory před porodem? Doufám, že se neptám na nějaké příliš soukromé věci. Při případném císařském řezu bych si představovala, aby děťátko bylo na pokoji (kolik mají nadstandartních pokojů?)s mým mužem/tatínkem a aby mi dítě často nosili na JIP - kojení a kontakt tolik potřebný doufám.
Ještě jednou díky za příspěvek, je to bezvadná poradna.
Dana
Předchozí