Ahoj Moniko tak to jsem rada ze aspon nekdo tedy ma asi pravde podobne mininko diky mikroskopu.Ja pochazim ze Severni Ameriky a tady maji jeste jeden pristroj ktery se pouziva ze se vycuras na test a pak ho zastrcis do takove masinky a ta Ti ukaze jestli mas ovulacni den.Tato masinka taky funguje tak ze ma svoji memory( pamet )a ta Ti ukaze po sesti mesicich presne den kdy jsi ovulacni.Je hodne popularni ale jak na nase tak navase finance je velmi draha 400 dolaru.Nevim jestli ji v Cechach prodavaji.Ale muzu Ti napsat presne webstranku na ktere se muzes podivat o cem vlastne pisi.Je to v anglickem jazyce ale mozna ze by si ji mohla najit na ceskym jakzyce.Napisu Ti ji v pristim vzkazu.Jinak ten mikroskop tu mame taky a neni zas tak drahy tak ho asi vyzkousim take.Byla jsem totiz lonsky rok tehotna ale v 7 tydnu jsem potratila takze se nadale pokousime a nestracime nadeji.Kdyz budes mit jeste nejake nove zkusenosti tak mi dej vedet ja se taky ozvu.Diky moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.