| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Sice nejsem maminka, ale i tak bych se chtel vyjadrit k tematu :)
Padlo tady srovnani Bohunicka nemocnice vs. Obilnak, takze jeden pribeh, ktery mluvi asi za vsechno:
Je to 14 dnu zpatky, kdy se udelalo pritelkyni spatne a mela silne bolesti (20+3 tt). Takze jsem "utekl" z prace, vzal auto a vezl jsem ji na preventivni vysetreni na Obilnak. Vysetrili ji, dostala jako lecbu cipky (to ze tyto cipky nejsou moc vhodne pro tehotne zeny bych radsi ani nedodaval) a vysetreni zrcatkem taky neni u tehotnych uplne idealni. Dale ji doktor oznamil, ze pokud by byly problemy i po douzivani cipku, tak ze se ma znovu stavit a udelaji ji vysetreni na interne, pripadne dostane kapacku. To byl patek odpoledne. V sobotu vecer zacala pritelkyne zvracet, takze se rozodlo, ze jedeme. Po kratkem vysetreni, kdy nezkontrolovali ani ozvy ani ultrazvukem miminko, jestli je v poradku oznamili, ze si tam pritelkyni nechaji. Takze jsem ji doprovodil na cca 8 luzkovy pokoj, kde byly dalsi 3 maminky a vyrazil jsem pro nejake veci, protoze jsme nepocitali, ze by pritelkyne zustavala. Nastesti sestricka na oddeleni, ktera ji prijimala byla prijemna, takze jsem se po privezeni veci mohl jeste chvilku zdrzet s pritelkyni na pokoji. Ale tim veskera pozitiva skoncila.
V nedeli pri vizite kontroloval doktor stav z cca 2 metrove vzdalenosti a pouze naridil dat jeste jednu kapacku.
A je tu pondelni rano, kdy udelali pritelkyni propousteci prohlidku ve stylu: "Jak se citite?" "Aha tak kdyz uz je vam lepe, tak vas pustime." To, ze nakonec zadne vysetreni na interne neprobehlo jsme vzali radsi jako samozrejmost. Pri propousteni ji nejakym nedopatrenim zapomneli vytahnout kanylu, kterou mela na kapacky zavedenou. A propousteci zpravu (ktera byla plna udaju, ktere od ni ani nezjistovali) dostala az dalsi den, protoze ... proto (pri propusteni nam bylo pouze oznameno, ze pro zpravu si ma prijit az nasledujici den).
Takze asi takhle: rodime v Bohunicich, i kdybych tam mel pritelkyni prinest na zadech :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.