V porodnici na Obilném trhu jsem rodila dvakrát. Poprvé plánovanou sekcí, protože miminko zůstalo v poloze koncem pánevním a u mne byl problém s vrozenou oční vadou a podruhé již fyziologickým porodem. V obou případech jsem byla velmi spokojena jak profesionálním, tak i lidským přístupem personálu. Mohu říct, že porody v mém případě nebyly traumatizujícím zážitkem a všem svým kamarádkám tuto porodnici vřele doporučuji. Snad jen malá vada na kráse - ale nejedná se o porod samotný - je stav pokojů na oddělení šestinedělí. To ovšem nic nemění na mých zkušenostech s personálem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.