Milá Michaelo, po Tvém názoru na článek Evy se mi dost zvedly mandle. Proč odsuzuješ klistýr a oholení? Zdá se mi, že jsi ještě nerodila. Mě osobně klistýr dost pomohl, protože při tlačení se nemusíš obávat stolice-ne kvůli personálu, protože ten byl v mém případě hrozně ochotný, ale kvůli sobě - proč se bát, že "podělám" čerstvě narozený miminko :) A oholení? Co když Tě nastříhnou? Pak se mají prodírat Tvýma chlupama? :) Nemyslím to ve zlém, ale každý má právo se rozhodnout, co je pro něj to nejlepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.