Ahoj Moniko!Vubec to neni doterna otazka nikdy jsem na to nebyla nejak citliva.Byla jsem z toho asi tri mesice nestastna stale jsem si namlouvala ze treba jeste jsem tehotna protoze moje telo melo stale v sobe hormon po potratu asi dva ci tri tydny tak jsem mela stale z rana spatny chvile jako tehotna zenska.Ale musela jsem se s tim smirit zkratka to asi nebylo ten pravy cas a chvile.Jsem zdrava doktor mi rekl ze muzu mit stale deti a ze se to stava 80% zenskym na svete ze obcas potratime ani o tom nevime jelikoz je to moc male tak se to ani neda urcit ze jsme byli tehotne.Mam dceru ktere je 12 let a tak se snazim aby mela sourozence i kdyz uz je celkem pozde ale stale touzi po male sestricce a tak to byl i sok pro ni.Nedokazala to pochopit tak jsme ji to museli vysvetlit s manzelem.Stale chodila a rikala nam jmeno pro miminko jake by se ji libilo a to vis bylo toho na me moc.Dnes uz jsme cela rodina v pohode a stale doufame ze to prijde znova.Nejsem tak stara a tak to stale zkousime je 31 let.Je to tezky kdyz moje kamaradky maji miminka a ja jdu do obchodu nakoupit vecicky tak si rikam uz abych to mohla koupit pro sebe.No co nadelas ja doufam ze to jak me tak i tobe brzo brzicko vyjde.Neboj jsem taky ta blazniva ktera vzdy pred menstrulaci ocekava ze snad uz to je tentokrat.Jsme asi vsechny stejny co se pokousi o minco. Zkus si poridit treba pejska mozna prijdes na jine myslenky.Jinak k tomu monitoru je to skoda jestli ho nemaji v Cechach protoze spousta zenskych by ho vyuzilo.Tady vydelavaji velke penize na nas snazilkach a tak mozna i ja koupim tento monitor kdyz uz nebude jina nadeje ale urcite nejdrive zkusim ten mikroskop moje kamaradka o nem taky mluvila ale nikdy nevyzkousela.Ma uz ctvrte miminko tak si myslim ze ho ani nepotrebuje.Ja letim na vanoce do Prahy a tak treba taky prehodim myslenky na moji rodinku a treba treba! Kdo vi ale jak rikam neboj jsme silny zensky tak nam to vyjde.Kdyz budes chtit tak mi muzes jeste napsat.Budu se tesit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.