| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj Moniko!Vubec to neni doterna otazka nikdy jsem na to nebyla nejak citliva.Byla jsem z toho asi tri mesice nestastna stale jsem si namlouvala ze treba jeste jsem tehotna protoze moje telo melo stale v sobe hormon po potratu asi dva ci tri tydny tak jsem mela stale z rana spatny chvile jako tehotna zenska.Ale musela jsem se s tim smirit zkratka to asi nebylo ten pravy cas a chvile.Jsem zdrava doktor mi rekl ze muzu mit stale deti a ze se to stava 80% zenskym na svete ze obcas potratime ani o tom nevime jelikoz je to moc male tak se to ani neda urcit ze jsme byli tehotne.Mam dceru ktere je 12 let a tak se snazim aby mela sourozence i kdyz uz je celkem pozde ale stale touzi po male sestricce a tak to byl i sok pro ni.Nedokazala to pochopit tak jsme ji to museli vysvetlit s manzelem.Stale chodila a rikala nam jmeno pro miminko jake by se ji libilo a to vis bylo toho na me moc.Dnes uz jsme cela rodina v pohode a stale doufame ze to prijde znova.Nejsem tak stara a tak to stale zkousime je 31 let.Je to tezky kdyz moje kamaradky maji miminka a ja jdu do obchodu nakoupit vecicky tak si rikam uz abych to mohla koupit pro sebe.No co nadelas ja doufam ze to jak me tak i tobe brzo brzicko vyjde.Neboj jsem taky ta blazniva ktera vzdy pred menstrulaci ocekava ze snad uz to je tentokrat.Jsme asi vsechny stejny co se pokousi o minco. Zkus si poridit treba pejska mozna prijdes na jine myslenky.Jinak k tomu monitoru je to skoda jestli ho nemaji v Cechach protoze spousta zenskych by ho vyuzilo.Tady vydelavaji velke penize na nas snazilkach a tak mozna i ja koupim tento monitor kdyz uz nebude jina nadeje ale urcite nejdrive zkusim ten mikroskop moje kamaradka o nem taky mluvila ale nikdy nevyzkousela.Ma uz ctvrte miminko tak si myslim ze ho ani nepotrebuje.Ja letim na vanoce do Prahy a tak treba taky prehodim myslenky na moji rodinku a treba treba! Kdo vi ale jak rikam neboj jsme silny zensky tak nam to vyjde.Kdyz budes chtit tak mi muzes jeste napsat.Budu se tesit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.