Mončo, je to tady! jsem těhotná!!! Jsem strašně šťastná. Včera jsem brečela jak malá holka - tentokrát však radostí!!! V pondělí jdu k doktorovi, tak se těším! Nevím, jestli se nám to podařilo díky prstíčkový metodě něbo vitamínu E, ale je to báječný pocit. I když mi je šíleně blbě! Moc bych ti přála, aby se už taky zadařilo! Budu na tebe moc myslet a držet na víkend palečky. Nevím, jak se dostanu na web, tak kdyby si mohla, tak mi napiš na e-mail: k.marketa@atlas.cz Uvidíš, že všecno dobře dopadne!!! MUSÍ!!! Markéta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.