Zdenko, jo, úvazek, ne příspěvek.
Zgruntu vychovala školka? Máš vůbec představu o tom, co se stane z dětí, jejichž výchova je ponechána pouze na kolektivním zařízení??? (kdybych chtěla použít tvou terminologii, asi bych napsala, že ses asi zbláznila, ale já ji nepoužiju)
No a představ si, že já naopak považuju za nehoráznost, že školka končí dříve než v 17:30. Oni totiž ti lidi musí někdy chodit do práce, víš. Z té práce se nějak musí dostat do školky a tam vyzvednout dítě. Vzhledem k tomu, jak relativně pozdě například naše školka otvírá, není ani řeči o tom, že by bylo možné tam ráno dítě osobně dát, pak jet do práce, odpracovat 8 a půl hodiny a dítě zase tou stejnou osobou vyzvednout.
Nemá každej kliku jako já, že mu povolili kratší úvazek (MMCH i při zkráceným úvazku to dvakrát týdně nestíhám a dítě mi vyzvedává placená osoba, čímž se dostáváme k tomu, že nemá ani každej takovou kliku, aby z platu takovou osobu zaplatil).
Jestli máš dojem, že školka je darem shůry, v jehož rámci se učitelky sebeobětovávají ubohým zanedbávaným dětem, na které rodiče kašlou, a že rodiče by se za užívání tohoto daru měli stydět, tak se jdi fakt zahrabat.
Předchozí