Kačko, moc bych ti přála miminko. tak moc, jako jsme si ho přála já sama a jako ho přeju všem ostatním budoucím maminám! Vitamíny se jmenují tak, jak si psala: Vitamín E 400. 400 znamená sílu. Mají ještě 100 a 200. My hned zvolili tuhle bombu a snad úspěšně! A ani nejsou drahý. Já je kupovala asi za 90,- Kč. Ty slabší jsou levnější (E 100 stojí kolem 30,- a E 200 kolem 50,-) Nám se tato malá investice snad vyplatila! Budu držet palečky a moc na tebe mylset. Určitě mi dej vědět jak to s tebou vypadá. Jo, já ty vitamíny brala jen 14!!! Jestli můžeš, tak mi napiš na mail - kdybych se tu už neobjevovala. Měj se moc a moc krásně! uričtě se ti už poštěstí!!! Markéta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.