Chtěla bych se také podělit o zážitky z Příbramské porodnice.Byla jsem velmi spokojená s přístupem všech sestřiček a doktorů.Přenášela jsem a tak jsem musela nastoupit do nemocnice a porod mi začali vyvolávat,celý pátek jsme strávila na porodním pokoji a odpoledne mě poslali zpátky na oddělení,že zatím to na porod není a v sobotu ráno,že začneme znovu s vyvoláváním,také celou sobotu se nic nedělo,bolesti jsem sice měla,ale neotvírala jsem se,manžel tam se mnou celou sobotu byl a večer kolem 19h mě opět poslali na oddělení,že dostanu injekci a bud usnu a nebo se rozjede porod.Usnula jsem,ale né na dlouho bolesti mě vzbudily,sestřička šla se mnou na monitor a už jsme zůstla na porodnici,měla jsem křížové bolesti a byla to vážně hrůza kolem 3h ráno jsem volala manželovi,že už se to asi blíží,hrozně pomalu jsem se otvírala tak jsem ještě dostala kapačku na zrychlení.Bolesti byly hrozné,ale porod jako takový nebyl nijak hrozný,hlavně jsem se bála abych miminko vytlačila,byla jsem totiž hrozně vyčerpaná.V 6.45h mě porodní asistentka vyšetřila a oznámila mi,že jdeme na sál v 7.05h se nám narodila dcera Pavlínka.Hrozně moc bych chtěla všem na porodnici poděkovat vystřídalo se tam snad skoro celý personál co jsem tam byla a hrozně moc jsem vděčná porodní asistentce Martině bohužel nevím jak se jmenuje příjmením ta mi hrozně pomohla a dodávala mi sílu jakož i Mudr.Stejskalová,která nás odrodila a nezapoměla se i na nás přijít podívat na šestinedělí.Na šestinedělí byli všichni také super říkala jsem jim,že jsou tam samá sluníčka.Také bych chtěla poděkovat Mudr Plíhalové ke které jsem chodila do poradny.Mudr.Rutkové,která byla super.Prostě všem z porodnice a šestinedělí moc moc děkuji za super přístup.
Jsem ráda,že jsem se rozhodla rodit právě zde.
Marcela Chobotská
Předchozí