Jsem ráda, že Tě můj názor aspoň trochu uklidnil (taky jsem hltala s radostí před porodem příspěvky podobného ražení).
Jinak cvičení před porodem doporučuji, nebo alespoň přípravu k porodu a dýchání při porodu - když nic jiného budeš se cítit jistěji, když Ti začnou porodní bolesti. Já jsem chodila na těhotenské plavání a cvičení do Pomadu (Péče o matku a dítě), je to kousek od Jiřího z Poděbrad - U Kanálky 10, 12000 Praha 2, Tel:22723968. Na moje záda bylo plavání balzámem, cvičení se přiznávám jsem trochu flákala (chdila jsem ke konci asi tak 1x za 14 dní), ale plavat jsem chodila každý týden (naposledy jsem byla i v den druhého termínu porodu a musím říct, že to bylo asi tak jediné, co jsem mohla se svým obrovským bříškem dělat a rozhodně to byla aspoň na chvíli úleva od té tíhy). A když se blížil porod absolvovala jsem zde i přípravu k porodu a lekce základní péče o miminko apod. Já jsem zde byla velmi spokojená. není to nejlevnější záležitost, ale peníze bych sem investovala znovu.
Zároveň také můžeš chodit na cvičení k Apolinářovi a také i zde je příprava k porodu (já sama jsem tam nechodila, ale maminky si to tam také chválily).
Pak co jsem slyšela ještě Baby club Juklík má taky slušné cvičení a přípravu.
V podstatě záleží kde co a jak si vybereš jen na Tobě, ale já bych Ti doporučovala minimálně přípravu k porodu a pak bych se určitě přimlouvala za plavání.
Přeji příjemné čekání na mimino a ať Ti vše proběhne jen podle tvých představ.
Eva
Eva
Předchozí