| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Porodnice Český Krumlov

I já se přidám se svým povídáním o Krumlovské nemocnici. Jsem nadmíru spokojená s celým personálem, včetně pana doktora Tomeška. Přijela jsem do porodnice den po termínu bez bolestí. Pan doktor primář mě domu už nepustil :-), trochu jsem krvácela, byl milý a ochotný, dokonce nabídl manželovi, že může být u mě, lehnout si se mnou na "hekárnu", to bohužel sestřička zamítla...jak jsem si bezu bolesti lehla, za 5 min to na mě přišlo. Bylo asi 10 hod večer. Bolesti byly hrozné, břišní , hlavně křížové...manžel odjel na "příkaz" sestřičky domů, přijel asi v 10 dopoledne druhý den. To už jsem byla vyčerpaná, sestřička v noci mi doporučila houpat každou bolest pánvý, aby hlavička postoupila dolů. Každých nejdříve 10 min, pak 5, pak 2 min jsem takhle cvičila. Sestřička mě stále hlídala, ptala se, jestli nejsem moc vyčerpaná, moje blbost, že mi hrdst nedala a já tvrdila, že nejsem. Možná by mi i nějak pomohli. Jediná hrozná věc, kterou si od jedné sestřičky pamatuju, že když jsem slezla z postele a šla na kozu, vyšlo ze mě hodně krve a sestřička nakázala manželovi to uklidit. Chudák byl ze všeho vystresovaný a ještě tohle...Rodit mě přišel pan doktor Tomešek. Neměla jsem s ním dobrou zkušenost, když mě přijímal ve 20. týdnu těhotenství, já krvácela, byl arogantní a necitlivý. Když jsem ho uviděla, chtěla jsem Nikolku udržet ještě do výměny doktorů:-). Ale asi se dobře vyspinkal a byl úplně skvělý. Povídal u porodu, chválil, povzbuzoval, nakonec púochválil Nikolku a při šití vtipkoval, že došla nit a dá mi starou. Jestli to byla pravda, nevím, každopádně mě bavil svýma řečma. Nakonec já i manžel jsme mu poděkovali a šťasný obdivovali svou dcerušku. Takže když se pan doktor Tomešek dobře vyspí, máte vyhráno :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.