| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Krásný večer holky,
vidím,že se tady objevila Vlaďka,tak musím reagovat!Ondrášek je ti moc podobnej:)Vladi,moc na tebe budu myslet v pátek a držet pěstičky!Malá má krásnou váhu:)

Mikši,to je pech s tou školkou, no a vodu ve sklepě máme taky.Ještě že nic horšího.To víš,že jsem ráda,že mi ve škole vyšli vstříc.A představte si,že při plném úvazku bych měla nárok na 60dní!
Samozřejmě nehrozí,abych se učila celý den.Mám čas tak 4 hodiny denně.
Snad bude Dáji brzo líp.Já jsem to zakřikla a Anetce začíná rýma a kašel taky.
Pokud bude marod,tak nehrozí nějaké učení:(

Lelo,to seš hodná,že mě uklidňuješ,ale stejně budu mít před státnicemi strašnej strach.Dělám 3 zkoušky v jeden den.
Teda to muselo být hrozné marodění se dvěma dětma na krku:(Snad už vás to nepotká!!!

Pavli a jak je vám?Kluci to asi taky nosí domů na přeskáčku-ty choroby,co?
Ach jo a zima je čím dál větší...

Úplně jsem zapomněla přivítat Michalku.My jsme z Mor.Budějovic,Any měla v únoru 3 roky,Tomášovi bude za 14 dní 13,no a mně je zatím 33:)

Malino,opravdu na tolik dětí nemůže být ve třídě MŠ jedna učitelka a že pomáhají s oblékáním např.uklizečky v tom bych neviděla absolutně problém.
V dnešní době se ve školce usiluje o zapojení všech zaměstnanců do chodu školky,děti by měly mít "úctu" ke všem profesím...
Jinak já jsem si taky nedovedla představit,že Anetku bude mít ve školce někdo jiný,než já.A zvládly jsme to obě:)Ona jí jiná autorita totiž velice prospěje.
A nevěřím,že by v dnešní době byla někde ve školce učitelka s nějakým pochybným vztahem k dětem.
Jinak já jsem touhu po druhém dítěti pocítila až za 8 let po 1.Do té doby jsem si to vážně neuměla a ani nechtěla představit...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.