Ahojky Claudi, po krásné ale krátkém víkendu jsem opět v práci. Doufám, že jsi to nepřhnala s tím opalováním…. Ne vážné, jaké je teď u vás počasí? U nás je tak kolem 20 stupňů a už se teším zase na léto, nemám zimu ráda.
S tvým miminkem mě to moc mrzí, i když to podle pana doktora bylo celkem brzo, dovedu si představit, jak jste se už všichni tešili. Štěstí asi taky je, že už jedno dítě máš, a až se to povede, a ono se to povede, tak budeš mít bezvadnou chůvu. Moc moc držím palečky. Já ještě děti nemám, je mi 27 a dřív jsem se na to ani necítila, přestože jsem se vždycky na děti moc tešila a chodila jsem hlídat děti svých příbuzných a známých. Doufám, že se to brzo povede, MT mám dostat 24.9., a doufám, že nepřijde!! A jak jsi na tom ty, kdy to má přijít?
Četla jsem si o těch čajíčcích, jak jsi psala. Nejsem z Prahy, ale zkusím to sehnat i u nás. Zatím jsem si koupila vitamíny Mamavit, zdají se mi dobré, je tam dost všecho co je potřeba.
Dnes mám sraz s kamarádkou, která už 2 x potratila, jednou to bylo vinou doktora. Teď má tříletého chlapečka a chtěla by k němu sourozence, ale bojí se, že by se to neobešlo bez obtíží.
My ženské to nemáme jednoduché. Zatím se měj moc hezky a až budeš mít chvilku, tak se ozvi. Monika
Předchozí