Ahoj Marcelo.No jak jsem již psala jím všechno ale s mírou a končím s jídlem kolem 15 hodiny.Mohu říci že opravdu nemám hlad protože za celý den vlastně pořád něco zobu(s mírou).Když mám po sportu velký hlad tak si dám pouze jablko nrbo nizkokalorický jogurt ale to jen výjmečně.Nastává víkend a to je pro ně nejhorší období.Vařím pro pět lidí a budu dělat dortík pro kluky.Ale myslím že mám pevnou vůli když jsem přestala kouřit před 4 měsíci a vydržela jsem to tak toto musím také dokázat.A hlavně chci dokázat kuřakům že i když přestanu tak nepřiberu(protože právě se říká že s přestáním se hodně nabere a to já nechci)jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.