holky jste super,dneska je to lepší,mam právě před....,a nejak jsem to neustála.Hlavně jsem zase si opět dokazala jak ta strava ma vliv celkově na naladu a jak se člověk cítí.Byla jsem protivná,líná a sama sobě protivná.Hrozně mi to bralo energii.Víkend před nami tak musíme vydržet,čekaji me okna,velikonoční výzdoba ,zahrádka tak snad vydržím.Tak schvalně,která vzdrží a pochlubí se v pondělí,že vydržela??????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.