| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Ahoj Moniko! Tak jsem zase tady po kratkem a hezkem vykendu.Ani jsem se moc nespalila protoze jsem hupsla do bazenu a pockala az oschnu a jela do obchodu pro mikroskop.Koupila jsem si ho ale zatim mi neukazuje ovulacni dny tak uvidime.Moje MT ma prijit 26.09 tak je to chvili po tobe tak uvidime.No ale tento mesic s tim moc nepocitam protoze muj drahy manzel byl velice zaneprazneny a tak vzdy usnul u televize na sedacce hihi.No uvidime.Jinak ja taky moc neplanovala druhy dite az po mem necekanem potratu jsem zacala silet na dva mesice ale pak me to prestalo a zacalo znova asi koncem kvetna kdyz moje kamaradka z Atanty byla tehotna a porodila malou krasnou holcicku a pak jeste k tomu kdyz jsem zavytala do obchodu na kocarky tak me to silene vzalo a chtela jsem hned dite!Moje Dcera bude velmi dobra chuva verim tomu je to moje sice 12-ti leta ale stale nase princeznicka.Jiank me moc mrzi o tve kamaradce ze dvakrat potratila a jeste k tomu pises ze jednou diky doktorovy tak to bych se asi zblaznila.Ja musim ted zajet pro moji dceru do skoly tak nemuzu dal psat ale urcite se Ti ozvu hned jak dorazim.Tak zatim ahoj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.