Ahoj Káčo a Skoly, myslím, že jste vybrali moc pěkná jména! Anežka je sice také hezké (jmenovala se tak moje prababička), ale do dnešních časů už se moc nehodí. Mě se líbí klučičí Jakub a dívčí Kateřina (tím si nešplhám:)) nebo Alžběta (ta má na rozdíl od Anežky celou kupu různých tvarů od Bettyny, Betky, Bětule až po Alis či Albu - ale myslím, že mě řešení tohohle problémku ještě nějaký čas nečeká. Zatím a hodně štěstí vám všem třem:)) Kačko - piš dál, i když už asi nebudeš mít tolik času - ráda si tvé povídání čtu!!!!! Zdraví Magda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.