Přidat odpověď
Mila pani Hanko, pisete, ze mate mensi hormonalni problemy - pokud mate prirozeny cyklus, ne ten umely navozeny HA, pak se da i pri nevyvazene hormonalni hladine poznat jednotlive obdobi cyklu, jak plodne, tak neplodne. I ja mam s touto metodou pomerne bohatou zkusenost a vim, ze jako jedina je schopna skutecne presne vymezit obdobi v zenine cyklu - pokud mate zajem se o tomto jeste bavit, pak prosim zkuste mi napsat email na zdenka@prolife.cz, toto forum skutecne slouzi asi k jinemu tematu. Moc dekuji a tesim se, ze se spolu jeste na netu setkame.
btw: hormonalni hladina jako takova, pokud je tak nevyvazena, ze proste nemate prehled o svem cyklu (nemate ovulaci apod.), pak je veci lekare, aby Vas lecil, pripadne poradil zmenu zivotniho stylu - myslim tim treba zivotospravy apod., ktera ma vliv na pozorovani hlenu posevniho a cervikalniho. Nenastane vsak v zivote obdobi zdrave zeny, kdy by selhaly vsechny tri kontrolovatelne zpusoby - jak teplota, tak hlen ci cervix. Neexistuje takova situace. I po porodu zena (prestoze jeji teploty jsou zmatene), ktera nekoji muze velmi rychle odhalit diky hlenu, ktery neselhava kvuli nedostatku spanku apod., zda se blizi ovulace, ci jiz probehla. Toto neni odborny vyklad, na to si netroufam, je tu na to malo prostoru a casu. Toto je spise osobni zkusenost uzivatelky STM (symptotermalni metody). Velmi rada si o tom s kymkoliv napisu :-)
Zdenka.
Předchozí