Mám z Motola 2 zkušenosti a obě jsou dobré. Poprvé jsem rodila před 3 roky, dítě bylo veliké (4,70 kg) a vše proběhlo bez problémů. Druhý porod před 7 měsíci byl ještě lepší. Celou dobu (stejně jako poprvé) byl u mě manžel, mohla jsem se sprchovat, sedět na míči chodit, prostě cokoli jsem chtěla. Holčička byla ještě větší než brácha (5,070 kg) a přesto jsem díky skvělé asistentce odrodila nádherně a dokonce bez nastřižení (dělali mi pak jen 3 stehy na zpevnění). I pobyt na šestinedělí byl docela fajn - až na to jídlo. Ale samozřejmě závisí hlavně na lidech. Třeba sestra v poradně (myslím, že se tady o ní už psalo) je neuvěřitelná, stejně jako čekání - stalo se mi, že jsem v poradně v 39. týdnu čekala 4 hodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.