Ahoj! Mám sice už druhé dítě,ale zato v 32 letech.První jsem měla v 23 le - tech a podruhé je zatím vše lepší. Poprvé jsem se moc bála potratu a takřka zbytečně odešla na "riziko-vé". Podruhé jsem celou dobu pracovala a dokonce v den porodu se strojila do práce,abych dohlédla na rozjetí počítače (bylo totiž 3.1.2000). Nemyslím,že je to pouze tím,že nyní podnikám a tehdy jsem byla zaměstnaná.... Moje první dítě téměř nespalo a večer řvalo a řvalo....,druhé dítě je učiněný anděl... Myslím,že starší maminky jsou vy - rovnanější a na dětech je to znát.
Měj se hezky a užívej si děťátka, je to jedno z nejkrásnějších obdo-bí ahoj Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.