| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenská poradna v Motole

Ahoj Kamilo,

pokud budeš k mateřské před porodem přistupovat s tím, že se asi budeš nudit, tak se opravdu nudit budeš a nic Ti nepomůže.

Já to řeším jednoduše. Většinu věciček pro mrňouse jsem připravovala (prala, žehlila atd.) až když jsem byla doma. To mi zabralo docela hodně času.

Poslední dobou jsem taky stála u plotny a navařila jsem jídlo, který jsem šoupla do mrazáku. Přece jen ze začátku, až bude mimčo doma, nebudu mít na vyváření nějakých specialit asi tolik času. Takže si myslím, že o to víc času budu mít na miminko.

Na odreagování si čtu knížky a když jsem ještě mohla ležet pěkně na zahradě na lehátku na čerstvém vzduchu, tak to nemělo chybu. :-)

Televizi naštěstí doma nemáme, takže ty nekonečné seriály se mě netýkají, to bych u toho asi hodně zblbla.

Stále chodím jednou týdně na těhotenský tělocvik a nějakou tu teoretickou přednášku, takže to taky zabere něco času.

A v poslední řadě tu taky mám dalšího žrouta času - počítač a internet (ten je bohužel i žrout peněz).
Když to tedy shrnu, já se nenudím!

Hodně stěští v hledání zábavy.
Káča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.