Milá paní Lenko s několikadenní dcerkou. Blahopřeji Vám k miminku. Já jsem v této porodnici také přišel na svět. Jsem docela překvapen, jak jste spokojená. Přeji hodně radosti z děťátka.
Vážená paní Romano. Já se vůbec nevztekám. Nechci tady otevírat nejakou při mezi námi. Jsem za Vaši reakci vděčný. Bez Vás by mě nenapadlo, že se na mě může někdo dívat jako Vy. Nemyslím si, že bych se o toto téma zajímal nějak moc. Když si chci ztáhnout něco k Delphi, tak se tady kouknu a případně zareaguji. Napsal jsem tu jen pár názorů. Jen tak. Myslím, že jste vůči mě přehnaně kritická. Opravdu mě moc mrzí, jestli vám něco nepřipadá v pořádku. Můžete mi poradit jak to napravit?
Je škoda, že jste mi neodpověděla na mé otázky a hned jste mi položila pár dalších.
Mě na tom nástřihu vůbec nic nefascinuje. Ani nevím, co to vlastně obnáší. Akorát si pamatuji, že si má setra ani nemohla sednout. Teď si vzpomínám, že se mé sestry jedna sestřička ptala, jestli ji bude rodit pan porodní asistent...
A proč bych chtěl dělat tuto práci? Nynější obor asi nedostuduji, jelikož matika a fyzika je nad mé síly. Ale kdo ví... A porodní asistent bych chtěl být jednoduše proto, protože se mi tato práce líbí A proto se o to tak zajímám. Nevím, co k tomu více napsat. A třebas skončím úplně na jiném oddělení. Kamarád dělal tu samou SŠ jako já (informatika), byl to velmi dobrý programátor, ale zjistil o rok dříve než já, že na VŠ technického směru díky matice nemá šanci. Nyní studuje filosofii na UK. Na pohovorech mu říkali, jestli si náhodou nespletl školu, že ČVUT je někde jinde - a měl skoro plný počet bodů.
Nejdříve ale musím na tu zdrávku udělat příjimaky. Viděl jsem je, není to nic strašného, ale můžu pohořet. Aspoň to zkusím.
Děkuji za reakce od ostatních čtenářek. Moc mě podpořily.
Medicína nepřipadá v úvahu, leda, že bych sebou měl tučnou obálku :-) Křižovatky medicíny, bohužel, nesleduji. Škoda, mohl jsem se dozvědět více. Možná by se k této debatě mohla vyjádřit porodní asistentka...
Pěkný den, či večer.
Předchozí