| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Oblastní nemocnice Trutnov

Já jsem prvorodička takže jsem se výběrem porodnice ani nezabývala,kamarádky s touto porodnicí neměly špatné zkušenosti a tak jsem neměla důvod sem nejít,porod probíhal celkem rychle v deset ráno mě probudily silné bolesti zhruba po pěti minutách a tak jsem jela o porodnice sanitkou s houkačkou,dali mě přímo na sál s porodníma asistentkama jsem byla spokojená byly milé a stále se usmívaly a povzbuzovaly mě,jen mě zaŕazilo že poskytují třeba masáže na úlevu od bolestí a nic takového mě nenabídly jen byli ve vedlejším pokoji a vždy se jen přišli podívat a s milým úsměvem zase odešly,naštěstí jsem tam měla manžela který mě dost pomáhal to překonat,rodila mě doktorka,také velice milá,mladá blondýnka,mohu vřele doporučit,malá byla ve 12 na světě.Položily mi jí na břicho a pak si jí vrchní sestra odnesla na ošetření,manžel s kamerou jí následoval a byla také velice milá a ochotně manželovi odpovídala na všechny otázky.Dodnes se na to rádi podíváme.Přiložila mi malou po ošetření hned k prsu a manžela tam nechaly do té doby než si nás odvezli na pokoj.Malou jsem také první noc u sebe neměla a dovezli mi jí také až po osmi hodinách,měla jsem docela strach ale pak jsem tomu nepřikládala větší význam.Sestřičky pro nás maminky jsem viděla pouze ráno kdy nám přišli změřit teplotu takže nemohu soudit.V pátek tam byli velice milé sestřičky na dětském oddělení strávila tam u nás každá tak půl hodiny a ochotně nám vše vysvětlily a zdělovaly zkušenosti se svéma dětma.Já tu noc šla spát s dojmem že jsem si lepší porodnici vybrat nemohla,ale pak se to zhroutilo začal víkend a službu měli nepříjemné sesty,ukázaly nám koupání ale moje malá měla hlad a tak jsem jí jela nakrmit do pokoje takže jsem to pořádně neviděla,druhý den se měla koupat moje malá a já poprosilůa sestru jestli by na mě nedohlížela že jsem to v životě nedělala ta mi odpověděla větou:"nemůžu,měla jste dávat pozor",nebýt spolubydlící na pokoji která měla už 3 dítě a vše mi ukázala tak ani nevím jak jí vykoupat.To byl první kritický bod,další nastal v době kdy se mi malá začala dusit a nemohla se nadechnout,zvonila jsem na sestru telefonem a ta mi řekla pouze"zvedněte jí a trochu jí bouchněte do zad"nevěřícně jsem koukala a i paní z pokoje říkala že tohle není normální.Ale naštěstí jsem jí ani bouchnout nemusela jelikož se rozdýchala ale nechci domyslet co by se stalo kdyby opravdu nemohla dýchat.Další věc na vytknutí je ta že malá mi v noci brečívala hlady jelikož jí moje začáteční mléko nestačilo a tak jsem jí tam vezla na dokrm a neochotný přístup ani nemusím říkat,asi si kvůli mě nemohli dáchnout,nebo vypít kávu.naštěstí bylo pondělí ráno a já se těšila na lepší sestry.Dočkala jsem se jen jedný a tou druhou chci navázat na článek na který odpovídám,nejenom že byla horší než ty sestry o víkendu,neskutečně arogantní a připadalo mi to jako by tuhle práci dělala vyloženě z povinnosti.Můj údiv ale nastal v okamžik kdy jsem šla ráno pro čaj a ona zrovna rozvážela děti na kojení tím stylem že vyvezla ze sesterského pokoje jeden vozík s dítětem rozjela ho a nechala kousek jet a pak šla pro další dítě,nechci raději ani domyslet co by se stalo kdyby byla před vozíkem nějaká překážka to by dopadlo velice zle.Ani nevíte jak jsem byla ráda že jsem šla odpoledne domů.prostě Trutnovská porodnice i s personálem je velice dobrá až na tyhle vyjímky u dětských sester.Prostě záleží na tom jakou chytnete náladu doktorů a sester.To mohu potvrdit po porodu kdy jsem po šestinedělí šla na pohotovost s tím že mě bolí v podbříšku,bylo to v sobotu večer a dávali Zimní olimpijské hry,pana doktora Růžičku jsem vytrhla z upěnlivého pozorování a také se to projevilo na jeho chování,jednal se mnou jak s malým parchantem který si to vymýšlí a při prohlídce i přes moje naléhavé prosby že mě velice bolí šití a ať je trochu opatrnější,mě vůbec neposlouchal a řekl mi"paní já se vás teď neptám na šití ale na to zda vás bolí prohlídka"v tu dobu mě vytriskly slzy bolestí(každá mamča si to dokáže představit) a nakonec mě domů poslal s tím že si mám dát čajovou dietu.Druhý den jsem šla ke své doktorce a ta mi řekla že se jedná o zánět a důsledkem toho mě bolí v podbříšku.To je vše co bych k tomu chtěla říct,třeba kdybych pana doktora zastihla v jiný čas možná by se choval mileji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.