Ráda bych se také připojila k hodnocení. V Benešově jsem rodila v létě 2005 a co se mi tedy opravdu líbilo je celý komplex po rekonstrukci. Pokoje jsou téměř jak ve 3* hotelu, já měla nadstandart a opravdu si nemůžu stěžovat. Sestry na šestinedělí byly fajn tak nějak všechny, dětské sestřičky byly celkem v pohodě také, výjimkou pro mě tedy byla dětská vrchní sestra, která se chovala dost odměřeně a občas nepříjemně, což si myslím, že by se nemělo stávat. Skvělá naopak byla sestřička pí. Míková, která mi všechno ochotně a laskavě ukázala a zodpověděla.
Horší to bylo při porodu. Při příjmu (byla jsem prvorodička) obě zúčastněné sestry nepříjemné, stejně tak i lékař, který se ani nezmohl na pozdrav nebo představení se (připadala jsem si opravdu jak jedna ze stáda). Jedna z oněch sester se pak o mě dál starala a byla už příjemná a moc hodná. Bohužel jí ale končila služba a nastupující sestra byla opět velmi nepříjemná. Doktora jsem měla domluveného, přišel ale až na samotný porod, ani se nezeptal, jestli mám nějaké přání, dával pokyny a hotovo. Sice se usmíval a choval se mile, ale tak nějak "málo lidsky". Po zašití okamžitě odešel a už jsem ho neviděla.
Ráda bych ještě pochválila MUDr. Nováčka, kterého jsem sice poznala jen z vizit, ale jako jediný se po příchodu na pokoj představil, popřál pěkný den, byl velice příjemný a milý a při jeho návštěvách jsem si připadala jako já-žena a ne jako "kráva na řeznickém stole".
Předchozí