| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

Má zkušenost má dvě stránky,ta první je skvělá a týká se porodních asistentek.Ležela jsem v poronici ještě 10 dní před porodem a tak jsem měla dost času vše obhlídnout a zjistila jsem,že at sloužila jakákoliv směna všichni byli moc příjemní včetně paní,které roznášely jídlo vážně jsem se tam cítila moc dobře.Samotný porod byl moc fajn i když mi tam chyběla místnost pro první dobu porodní a tak jsem si ty bolesti s tatkou prodejchávala na pokoji a snažila se nerušit.U mého porodu byla p.a.Miládka a ještě jedna holčina co tam byla na praxi a obě byli ůžasné,takže moc moc děkuju!!!!Jen taková maličkost,ale třeba to,že mi říkali křestním jménem bylo strašně fajn a porod byl super.A ted ta horší zkušenost.Nástřih a šití musím říct,že v podání p.doktora Sadílka je to malinko očistec a jeho naprosto chladný přístup mi trochu zkazil ten nádherný okamžik,přála bych mu zažít na vlastní kůži pouhopouhou minutku toho všeho a to si myslím,že nejsem žádná uplakaná ženská,ale stoprocentně jste na chodbách poznali ženské,které mu prošli pod rukama plahočili jsme se všechny stejně a ještě kolik týdnů jsem si nemohla sednout.A nemyslím si,že to k tomu patří,den po mně rodila maminka 4,5kg!!! holčičku a stačil jen něžný přístup p.doktorky a maminka už za pár hodin běhala po chodbě a seděla jak když se nechumelí.Možná kdyby p.doktor jen přihlížel a nechal to odrodit holky(pa)tak by to pro mne a asi nejen pro mne bylo lepší tak prosím příště trochu citu!jinak moc zdravím a děkuju pa-Hance V.,Věrce N.,Miládce a Andrejce byli jste SUPER vy i vaše kolegyně.A ještě k odd.dětskému-p.doktorky fajn,sestřičky jak která,jsem také dětská sestřička a pracuji s dětmi,ale některé z nich opravdu ten vztah k těm drobeckům nemají,ale ne všechny to bych jim křivdila,ale stoprocentní jako na porodním to není.Bohužel jména nevím,ale když si každý sáhne do svědomí,tak bude vědět.Takže závěrem HOLKY moc Děkujem!!!Katka,Matoušek 1rok

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.