| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Ráda bych se přidala k názorům Lady. Taktéž jsem se, jako pilná čitatelka těchto stránek před porodem, chystala vylíčit své dojmy z porodu v Krči, ale dostávám se k tomu až nyní.
S manželem jsem se rozmýšleli mezi Krčí a Podolím. V Krči jsme absolvovali exkurzi a také předporodní kurzy o což jsme měli zájem i v Podolí. Protože Vám však v Podolí ukážou pouze fotky porodních sálů a podají jen pár základních informací přikláněli jsme se stále více ke Krči. Nakonec to rozhodla naše Eliška, tím že přišla na svět o devět dní dříve a my již nestačili shromáždit dostatek argumentů pro porod v Podolí. Ale musím říci: díky za to. Jako prvorodička jsem měla z porodu strach a proto jsem pročítala veškerou literaturu a pořád přemýšlela co je nejlepší. Nakonec, mi ale nejvíce pomohlo to, že jsem přesně věděla jak to na sále vypadá, jak to tam chodí, a cítila jsem se,známostí toho prostředí bezpečně. Ještě příjemnější pak pro mne i pro manžela byl velmi milý a profesionální přístup lékařů a sestřiček (opravdu klobouk dolů před jejich profesními výkony). Do ničeho mě nenutili, na požádání nepodávali žádné léky, když jsme se zeptali vše vysvětlili a vlastně nás více méně nechávali náš první porod prožívat tak jak přicházel, tzn. naprosto přirozeně. I přes to, že porod byl poměrně dlouhý, byl to pro nás ten nejkrásnější zážitek v životě a ráda si jej zase někdy zopakuji.
Po porodu se na nás naštěstí dostalo místo na nadstandartním pokoji, který není ani tak nadstandartní, jako má obrovskou výhodu, že jsme si mohli první a všechny další chvíle s naší holčičkou užívat společně s manželem. Nadstandarty v Krči mají ale jednu malou nevýhodu, která se projevuje hlavně během pošmourného počasí a to tím , že je tam děsné šero a tma v pokojích díky přerostlým stromům před okny. Pro dospělé je to maličkost, ale čerstvě narozená miminka přece jen potřebují denní světlo, a ještě když mají novorozeneckou žloutenku, tak je to pakt fakt moc potřeba. Třeba s tím vedení nemocnice někdy něco udělá.
Jinak také doporučuji všem maminkách, které chtějí kojit, aby využili bezvadné péče sestřiček a lékařů v této BFH. Je to strašně důležité a musím říct, že opravdu důležitější než péče o maminky.
Přeji všem, které se ještě rozhodujete, správnou volbu pro místo příchodu Vašeho děťátka na svět a hlavně hodně psychických a fyzických sil pro porod i chvíle po něm.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.