| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem s Nikou v nemocnici. Zkopíruji ti sem co jsem psala na mé domovské diskusi.

Ahojky, jsem doma trochu se vyspat a dát se dohromady.
Nakonec jsem s Nikou vyrazili do nemocnice, protože už se nedokázala ani posadit a nekomunikovala ...
Jelikož Motol přestavují a je tam málo místa, sice přijali i mě, ale nemají žádnou volnou postel, tudíž jsem dva dny nespala.
Nika dostává infuze na zavodnění a nějaké mixy jako glukozu, bílkoviny, minerály apod.
Docela mě hodně doktoři naštvali, protože Nika celou noc zase hodně zvracela a hodně se zhoršila a i když jsem byla 3x za sestrou a ta telefonoval doktorovi, tak ten se za celou noc neobtěžoval vůbec dorazit a aspoň se na ní podívat.
Ráno jsem byla značně hysterická (po dvou dnech bez spánku a při nervovév vypětí je to asi normální) a tak jsem docela křičela a plakala apod.
Nika totiž už jen ležela a dávila se, ale už vůbec neměla co zvracet.
Ještě k tomu jak do ní lili ty kapačky celkem rychle, tak začala zadržovat vodu a vůbec nečůrala a začala hrozně otékat. Dostala tedy zase něco na odvodnění, takže trochu začarovaný kruh.
Po tom mém raním výstupu se tedy kolem Nkolky začalo docela kmitat, během deseti minut byl na pokoji dr. a tři sestry, odebrali krev, výtěry odevšad apod.
Takže konečně tedy vím, že to není žádná hrozná nemoc, ale střevní chřipka způsobena rotaviry, akorát Nika prostě má nějaký hodně těžký průběh a do toho se přidávají ty různé komplikace.
Ještě k tomu nám dali na pokoj nějkého kluka co hodně kašle a také zvracel (jen 4 hodiny) tak se bojím aby ještě od něj něco nechytila.
Tak nevím jestli jsem to tak nějak srozumitelně popsala. Teď jdu spát.
Aha ještě aktuální stav, Nika se konečně trochu prospala (do dnešního poledne totiž nedokázala spát déle jak 10minut v kuse) a teď k večeru už dokonce komunikovala a také čůrala :o) Takže pokud se to zase nějak nezkomplikuje, tak jsme z nejhoršího venku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.