| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

Milá Vladko nechápu tvé rozhořčení,ale napsala jsem jen svůj názor a podle další reakce vidím,že nejsem sama,kdo ho má.A svádět to na hormony?Tu(zbytečnou) bolest při šití a o těch dalších dnech nemluvě jsem si vážně nevyfantazírovala.Jasně,že se to dalo vydržet,ale bylo to zbytečný.Kdybych se cítila v hormonální nerovnováze,tak by mě mohlo jedině mrzetto,že pan doktor nebyl nijak vstřícný a usměvavý atd.což byl velký kontrast s ostatním prsonálem ale ta bolest mi fakt s těma hormonama nějak nesedí.Nehledě na to,že jsem měla krásnej porod a nemám zapotřebí na někoho něco svádět.Ale císařský řez je přeci jen něco jiného,takže nemůžeme srovnávat,při něm by tě to vážně bolet nemělo to by bylo ai dost zlý ne?jediné na co to můžu svést,je možná to,že v tu chvíli byl na sálech fofr a tak přebíhal od jedné k druhé a neměl čas se zdržovat s nějakym pořádným umrtvováním natož pak prohozením vlídného slova.Asi si měla štěstí,že měl zrovna dobrý den.Tobě udělal krásný zážitek z porodu pan doktor a mně zase ti všichni lidičky okolo.A proto jsem psala svůj příspěvek,protože jim patřil můj dík a ne proto,abych někomu dělala at´dobrou nebo špatnou reklamu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.