Ahojky, tak ráno to vypadalo docela nadějně ale Nika odpoledne zase začala zvracet. Už jsem z toho docela nerovozní.
Dali nám na pokoj hroznou ženskou s chlapečkem. Ona pořád mluví a mluví a mluví a já už nemůžu protože Nikolka nemůže kvůli tomu usnout. Už jsem jí několikrát prosila jestli by mohla být potichu, ale vydrží to maximálě 5 minut, takže Nika je úplně hrozně za celý den vyčerpaná. Proto si myslím potom zvrací. Pokud tam ta ženská zase zítra bude, tak budu požadovat přestěhování na jiný pokoj, nebo si zaplatím nadstandart a kdyby to nešlo, tak si asi vezmu Niku na revers domů ... myslím že by jí bylo stejně doma lépe. Hlavně dneska jí sice bylo ještě špatně, ale už to nebylo tolik hrozné a celý den říkala že chce domů. Opravdu mě to všechno hrozně štve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.