Ahoj! Já pohyby cítím taky zhruba od přelomu 17 a 18 týdne. Je to taky dáno tím, že podruhé už člověk ví, na co se má soustředit a dokáže pohyby vypozorovat daleko dřív a taky už jsou povolené pánevní a břišní svaly, tak bříško roste daleko rychleji než poprvé. Alespoň u mě to tak je. Taky hubeňouři (jako já) mají větší šanci na dřívější rozpoznání pohybů. já jsem teď v 19 týdnu a dělají se mi malinkaté bouličky na břiše, když se hemží a kope! Je to fajn!!! Taky je fakt, že musím být v klidu a soustředit se!!! To pomáhá. tak zlomte vaz a na brzké kopání..........(miminek samozřejmě)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.